Ανθοπωλείο

Οι συνθέσεις λουλουδιών είναι αναπόσπαστο στοιχείο διακόσμησης κάθε τελετής ή event. Τόσο το σχέδιο όσο και τα χρώματα του είναι σημαντικά και σ’ εμάς θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν στις επιλογές σας. Με πολυετή πείρα στο χώρο, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις σας, πάντα σε πολύ καλές τιμές.
Στο ανθοπωλείο «Καραγεώργος» η καλαισθησία συναντά την ποιότητα και το σύγχρονο design, τη σημασία στη λεπτομέρεια .Επιλέγουμε τα λουλούδια που είναι όμορφα, μερικές φορές ασυνήθιστα, και πάντα η φρεσκάδα τους είναι εγγυημένη. Όλα αυτά συνοδεύονται από υπευθυνότητα στη συνεργασία με τους πελάτες και από την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών στο χώρο τους.

Γάμος

Κάθε γάμος είναι μοναδικός το ίδιο και ο στολισμός του!

Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι αυτή η μέρα για εσάς. Την ονειρευόσασταν για χρόνια, και τώρα προετοιμάζεστε πυρετωδώς για να μην πάει τίποτα στραβά.

Πιστεύουμε ότι σε τέτοιες μέρες δεν χωράει η τυποποίηση και οι έτοιμες λύσεις. Αντιθέτως, αφιερώνουμε τον χρόνο που χρειάζεται, για να εμπνευστούμε ένα στολισμό μοναδικό, όπως είναι άλλωστε και ο γάμος σας.

Δημιουργούμε με φροντίδα και αγάπη τον κάθε γάμο ξεχωριστά με κάθε λεπτομέρεια και καλαισθησία. Πιστεύουμε ότι ο στολισμός του γάμου πρέπει να αντανακλά το ζευγάρι. Τα όνειρα, τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά του. Το πορτοφόλι δεν μπαίνει ποτέ εμπόδιο μεταξύ ενός ευχαριστημένου νιόπαντρου ζευγαριού και της εταιρείας μας. Γι’ αυτό, δουλεύουμε με κάθε budget.

Βάπτιση

Το καλωσόρισμα στο νέο όνομα της ζωής σας χρειάζεται την κατάλληλη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με σεβασμό στην μαγική αυτή στιγμή για κάθε γονιό, δημιουργούμε πρωτότυπες συνθέσεις με τα ωραιότερα λουλούδια που θα εκφράζουν τα συναισθήματα σας και την χαρά της βάπτισης. Ο κάθε στολισμός μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

Εταιρικές εκδηλωσεις

Με βασική φιλοσοφία τον σεβασμό στο κύρος και το προφίλ της κάθε εταιρίας προτείνουμε συνδυασμούς σε λουλούδια και χρώματα που να εναρμονίζονται με το ύφος της εκδήλωσης σας. Η κάθε εκδήλωση μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

Ανθοσυνθέσεις

Πολύχρωμες ανθοσυνθέσεις, φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε δοχεία, συνθέσεις λουλουδιών με ποτά και μπουκέτα λουλουδιών σε μοντέρνες ή κλασικές συσκευασίες. Μοναδική ποιότητα, φρεσκάδα και ομορφιά που διατηρείται

Συνθέσεις που μπορούν να μεταδώσουν τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα πρόσωπα σε γιορτές, γενέθλια, επέτειο. Επίσης, στεφάνια και λουλούδια για συλλυπητήρια. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη σύνθεση για κάθε περίσταση.

Εμπιστευτείτε σ’ εμάς τη διακόσμηση της τελετής ή της εκδήλωσή σας