Το 1992 η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο 500 τ.μ. στη Λεωφόρο Καλυβίων 18, στη Λαμία λειτουργώντας πλέον ως εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, ζαχαροπλαστείο και ανθοπωλείο με την επωνυμία «Καραγεώργος».

Ιστορία

Από το 1950 λειτουργούσε το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Μέλισσα» με ιδιοκτήτη τον θρύλο της ζαχαροπλαστικής Στράτο Χαδούλη, το οποίο το 1974 πέρασε στα χέρια του κ. Κωνσταντίνου Καραγεώργου και συνέχισε να λειτουργεί ως «Μέλισσα» μέχρι το 1998 επί της οδού Καζούλη 4 στη Λαμία.

Shop in Shop

“Μπουκέτο Μπαλόνια”

Από το 2000 στον ίδιο χώρο αρχίζει να λειτουργεί shop in shop “Μπουκέτο Μπαλόνια” το οποίο αναλαμβάνει τη διακόσμηση εκδηλώσεων με μπαλόνια, πυροτεχνήματα και ειδικά εφέ, έτσι ώστε η επιχείρηση «Καραγεώργος» να μπορεί να παρέχει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη πρόταση στη διακόσμηση γάμων, βαφτίσεων, παιδικών πάρτι, εγκαινίων και άλλων εκδηλώσεων.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία απασχολεί, εκτός των πέντε ατόμων της οικογένειας έξι ακόμα υπαλλήλους. Πρώτο μέλημα της επιχείρησης «Καραγεώργος» είναι η ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού και γι’ αυτό εκπαιδεύει τo προσωπικό της συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνέδρια.