Μπαλόνια

Οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, οι πολλών ειδών δημιουργίες και οι πολυποίκιλες κατασκευές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του τομέα των μπαλονιών της επιχείρησης.

Όλα αυτά συνοδεύονται από υπευθυνότητα στη συνεργασία με τους πελάτες και από την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών στο χώρο τους. Δείγμα της προσεκτικής και της γεμάτης σεβασμό προς τον καταναλωτή δουλειάς αποτελεί η συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στα μπαλόνια, την «Μπουκέτο Μπαλόνια», η οποία έχει αποκλειστική επαφή με τις κορυφαίες εταιρείες μπαλονιών στον κόσμο (Sempretex, Qualetex, Anagram).

Στη βάφτιση και το παιδικό πάρτι του παιδιού σας, σε ένα πάρτι γενεθλίων σε εταιρικά γεγονότα ή σε μια δεξίωση γάμου, οι διακοσμήσεις μπαλονιών θα προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές και θα μετασχηματίσουν το γεγονός σας σε μια εξαιρετική εμπειρία.

Γάμος

Ξεχωριστές συνθέσεις μπαλονιών για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωης σας.
Στολισμός για το σπίτι, την εκκλησία και την δεξίωση προσαρμοσμένος στις προτιμήσεις και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Βάπτιση

Βρείτε ανάμεσα σε δεκάδες έτοιμες κατασκευές αυτό που σας ταιριάζει ή ζητήστε μας να σας φτιάξουμε κάτι εντελώς προσωπικό και ξεχωριστό. Κάνουμε ότι μπαλονοκατασκευή έχετε ονειρευτεί για τη βάφτιση του παιδιού σας από λουλούδια , αψίδες , αερόστατα , πρίγκιπες & πριγκίπισσες , φιγούρες Disney, τεράστιες καρδιές , κύκνους, κουνελάκια σε διάφορα χρώματα που εντυπωσιάζουν και δημιουργούν χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Διάφορες εκδηλώσεις

Διακοσμήστε το πάρτι γενεθλίων με εκπληκτικά μπαλόνια Happy Birthday ή στείλτε δώρο μια υπέροχη σύνθεση μπαλονιών στους αγαπημένους σας, λέγοντας ένα ξεχωριστό “Χρόνια Πολλά”. Διακοσμήστε με γιρλάντες μπαλονιών τα εγκαίνια του καταστήματός σας, δώστε χαρούμενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας τις γιορτές, και σε μια δεξίωση με πολύχρωμες συνθέσεις μπαλονιών.
Δημιουργήστε το δικό σας μπουκέτο, εύκολα & οικονομικά, με όσα και όποια μπαλόνια θέλετε ή διαλέξτε ένα από τις έτοιμες προτάσεις μας.

Εμπιστευτείτε σ’ εμάς τη διακόσμηση της τελετής ή της εκδήλωσή σας